Vinn en länkning!  

2013-05-31 ★ 16:47:00

Nedräkning till balen!  

2013-05-31 ★ 14:02:00

Be confident.  

2013-05-31 ★ 10:39:00
Jag har fått sjukt bra självförtroende det här året. Innan kunde jag gå och oroa mig för att min mage skulle puta under bylsiga t-shirts, att min makeup inte gillades av alla, att jag hade för små bröst för en bikini, men nu bryr jag mig fan inte. Jag går nu klädd i de kläder jag tycker om. De jag känner mig snygg i. Jag färgade håret lila, helt efter min egen vilja. Många var skeptiska, men nu är det en av de bästa sakerna jag gjort. Nu kan jag gå i tighta linnen och låta magen hänga ut så mycket den vill - och? Den finns där och jag orkar inte träna så jag får inte klaga på det. Och varför skulle jag ens klaga? Jag mår bra och det är det som är huvudsaken. Mina bröst för små? Pfft. Visst, de är små, men de är ju fortfarande bröst, eller hur? En kaka är en kaka, hur liten den är, precis som en chokladbit eller en kattunge. Storlek spelar ingen roll! Dessutom finns det killar som föredrar små bröst framför stora så herregud tjejer (och killar!), deppa inte ihop för saker ni inte kan göra något åt!
Livet är för kort för att slösas bort på att man går och oroar sig för att man ser tjock ut. Tänk efter och försök förstå hur extremt mycket tid som folk lägger på att bara klaga. "Åh jag är så tjock." "Mina ben är så fula." "Vaaaaarfööööör är jag så koooort?!?!?". Tänk om man istället la den tiden på att titta på sig själv, inse hur vacker man faktiskt är och istället säga "Shit, vad snygg rumpa jag är!" "Jag ler riktigt vackert." "Hur bra är det inte att kunna smita in i små utrymmen, eller komma längst fram på konserter?! (Försök lyckas med det när du är <175cm liksom)".
 
 








 
 

Still stuck in that time when we called it love  

2013-05-31 ★ 07:05:53
Godmorgon! ♥
 
Jag sov så länge jag kunde idag, och det känns lite bättre. Jag har börjat drömma så sjukt mycket när jag sover, vet inte om min trötthet kan bero på det - tar det på krafterna? Någon som vet?
Jag börjar känna mig som huvudkaraktären i Fight Club haha. Jag är aldrig utvilad utan går mest runt som en zombie. Får kanske söka till några terapigrupper haha.
 
Edward Norton. Bildkälla.

Trött  

2013-05-30 ★ 22:16:00
Jag förstår inte hur jag kan vara så sjukt jäkla trött?! Har sovit säkert två-tre timmar idag, utöver nattsömnen ... Känner mig dessutom jättestressad, trots att jag inte har något kvar i skolan. Kanske är just därför? Att stressen typ släpper nu när jag är "fri"?
 
Nåväl, imorgon är det dramadag och jag kämpar mig igenom de sista dagarna av nian. Snart borde även månadens GlossyBox komma, jag längtar! :)
 
Bild i repris.

Dagens låt  

2013-05-30 ★ 14:49:00


 Heaven and All - Sound City

Recipes with love  

2013-05-30 ★ 11:01:00
 
En klasskompis till mig älskar verkligen de cupcakes jag brukar göra till skolavslutningar och andra tillfällen då det passar, och ända sen sjuan (när vi lärde känna varandra) har han velat ha en bok där jag samlat recept på cupcakes, kakor, tårtor, och annat  smått och gott! Det har dock inte blivit av men med sisådär 13 dagar kvar av grundskolan kände jag att det kunde vara dags att sätta igång.
 
Har ni några tips på goda bakrecept?

With the sun in my eyes  

2013-05-30 ★ 07:16:56
 
 
Åh vilket härligt väder det är idag!! Jämfört med de senaste dagarnas rusk är ju det här rena sommarsolen ...

Idag börjar jag med en halvdag orientering vilket suger, men vad ska man göra? Behöver bara härda ut lite mindre än två veckor och sen är det slut. Sommarlovet är snart här!! ♥
Har ni några specifika planer för sommaren?
Igår bokade mamma in mig på ett teaterläger på Calle Flygare, det var ganska dyrt men det kan det nog vara värt. Dock var det först till kvarn så vi får hoppas att jag kommer in! :)

Tvådelad onepiece  

2013-05-29 ★ 22:55:00
Kommer igång med bloggningen igen, ett steg i taget!
 

Tog hem mitt syslöjdsprojekt idag då jag gjort en idiottabbe och är tvungen att sprätta och sy om ett blixtlås. Missar slöjdlektionen på måndag så har bara en kvar och eeh hur mycket tror ni jag kommer hinna med då? Nada. Kommer därför att sy klart den här hemma! Visar självklart bilder när den är helt färdig :)
 
Ser ni hur rött mitt hår är?!? Good thing att jag ska färga om till balen ...

Pictorial: eyelinervinge  

2013-05-29 ★ 10:28:00
Klicka på bilderna för att göra dem större!
 

Stressad  

2013-05-29 ★ 07:18:14
Godmorgon!
 

Anledningen till att jag inte bloggat är att jag varit så sjukt stressad. Jag har haft prov, redovisningar, inlämningsuppgifter, provfilmning, massa grejer, och har haft ont i magen och mått illa pga detta de senaste dagarna. Nu är jag dock, förutom dramat, helt fri och klar från uppgifter! Jag har inga fler läxor i grundskolan!!
 

Jag lovar att tutorialen kommer upp idag. Den är färdigskriven och tidsinställd, så kika in här om några timmar igen! :)
 
Instagrambilder från dagarna som gått. @lillava

Trött  

2013-05-27 ★ 22:10:41
Jag ska sova redan nu, så vi får höras imorgon! Jag vill vara pigg både till morgondagens kemiprov och provfilmning, och eftersom jag är så sjukt trött efter klassresan är det lika bra att lägga mig tidigt :) Ska dessutom skriva till er, måste få in bloggandet i min morgonrutin igen!
 

Tutorial kommer upp imorgon!  

2013-05-27 ★ 15:19:00
 
Det var egentligen tänkt att min tutorial på eyelinervingar skulle komma upp idag; men bilderna blev så himla slarviga att jag typ skulle få ångest om jag laddade upp dem. Därför får ni nya fräscha imorgon kväll! :)

Fredrik Snortare och Cecilia Synd  

2013-05-27 ★ 11:05:00
 
Petter - Fredrik Snortare och Cecilia Synd    Gammal men sååå bra.

Nutella  

2013-05-26 ★ 13:19:00
HUR GOTT

Visste ni att ...?  

2013-05-26 ★ 09:43:00
♥ ... jag föddes med ett lillfinger för mycket, men opererade bort det när jag var 2.
♥ ... jag är ca 175 cm.
♥ ... när jag blir stor vill jag ha en Mercedes. Så snygg bilar!
♥ ... min moster har runt 20 chihuahuor hemma hos sig.
♥ ... jag har varit i över 25 länder.
♥ ...jag tycker att Android slår iOS.
♥ ... jag har A i 9 av 16 ämnen.
 
 
Två av dessa påståenden är falska. Vilka tror ni att det är? :) De som gissar rätt får en länkning ...
 

 

Blogglista  

2013-05-25 ★ 14:47:00

När vaknade du imorse?
Svar: 
05:25. Snoooooze!

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar: 
Låt mig sova. Jag pallar inte med skolan idag.

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
 Nope.

Vilket humör är du på?
Svar:
 Lite trött, men annars mår jag väl helt okej.

Vad har du på dig just nu?
Svar: 
Mysbyxor, t-shirt.

Har du ont någonstans?
Svar: 
I hjärtat </////3 Hahah men nej.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar: 
Eh, choklad? Lösgodis.

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
 Får barnbidrag, så 1050.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
 Vettefan. Säkert nåt onödigt ;/

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar: 
Idag? Typ blogg.se, Facebook eller Pixlr.

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
 Klassresaaaaa. Bada i det iskalla vattnet, brr!

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
 Någon rocklåt antar jag, oförutsägbart va?

Varför ska man läsa din blogg?
Svar: 
För att den är bra! Just nu är uppdateringen sådär för att jag är iväg på klassresa, men annars hoppas jag att jag publicerar bra inlägg. En blandning av outfits, musik, åsikter, osv. Varför läser ni min blogg? :)

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar: 
Oj bra fråga ...

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
 Det vet jag inte!

När fotade något senast, och vad?
Svar: 
Idag, klasskamrater haha.

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar: 
Kiosken på Vässarö <3

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar: 
Gräs. Weed. Ne.

Vad tror du att klockan är?
Svar:
 14:47

Vad borde du göra idag?
Svar: 
Ingentiiiiing. Eller jo. Plugga kemi för att få över C. Men har inte papperet. Tough luck.

Vad ska du ha på dig idag?
Svar: 
Har inte tänkt byta!

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar: 
Jag hade frågat Gud, "varför?". Finns inte han, hade jag frågat Brad Pitt "vill du gifta dig med mig?" ♥


Inspiration  

2013-05-25 ★ 10:07:00

Alldeles för tidigt en lördagsmorgon  

2013-05-25 ★ 06:12:26

Tutorial?  

2013-05-24 ★ 20:47:00
Jag vet att många har problem med att göra såna här eyelinervingar - men jag vet ett trick som jag lärt mig efter samma sminkning dag efter dag haha ... skulle ni vilja att jag gjorde en tutorial? :)
 

Dress Wanties  

2013-05-24 ★ 18:24:00

Min tro  

2013-05-24 ★ 13:05:00
Jag har fått lite frågor om min tro då jag skrivit flera dagar nu att jag går i kyrkan. Går jag i kyrkan varje vecka? Tror jag på Gud? Tror jag inte på evolutionen? osv osv. Därför tänkte jag skriva lite om det nu! Vi får se om texten blir sammanhängande och förståelig alls, men ja.
 
 
Jag går i kyrkan regelbundet; varje onsdag (+ konfirmandträffarna) då det är ungdomskväll i kyrkan. Vi går på mässa (frivilligt), äter, tittar på film, spelar XBOX, åker på utflykt, spelar spel, pysslar, m.m. Jag har många fina vänner där, och skulle aldrig byta de timmarna av avkoppling i veckan mot något! Vår präst är också en helt underbar, humoristisk människa som verkligen bryr sig om ungdomarna. Han är ibland mer ungdom än vi, haha ... Riktigt härlig människa!
Och visst, vi diskuterar tro ibland. Det kommer på tal, liksom, men inte särskilt ofta. Det är liksom självklart där att man inte ifrågasätter varandras tro; inga diskussioner, påhopp, blickar, vilket är ganska skönt. Så vad tror jag då på? Gud? Jesus? Evolutionen? Big Bang? Ja, ja, ja, ja. Jag tror att det har funnits en man, eller flera, som gick runt för en herrans massa år sen och spred bra budskap, berättade historier, osv, som sen blev den Jesus man talar om nu. Evolutionen och Big Bang tror jag definitivt på. Men jag kan nog tro att det typ är Gud som ligger bakom allt. Gjorde så att Big Bang skedde. Eller något. Det känns så konstigt att allt detta, allt det vackra som finns just på vår jord, ska vara skapat av en slump. Är det inte sjukt? Något så sjukt smart som hur gener, DNA, kroppen, fotosyntesen, atomer, etc, etc, funkar, är framslumpat genom lite slumpmässiga explosioner? Jag har svårt att tro att det liksom inte skulle finnas någon mening med allt.
Begreppet "Gud" har jag dock lite svårt för. Jag gillar inte ordet, jag tycker att det objektifierar något så stort som ... det, den makt som vi väljer att kalla Gud. Jag tror att varje människa är Gud. Eller är en del av Gud, eller vice versa, att Gud är en del av var människa.
Ni vet den lilla lilla rösten i huvudet som säger åt en att man gjort fel? Eller som säger åt en att tänka till? Att gå på magkänsla? Ni vet magkänslan? Samvetet? Det tror jag är Gud - Helig Ande, för att vara kristet korrekt - som bor inom oss.
Ber jag då? Ja. Och jag ber till den Gud inom oss. Så i princip kan man väl säga att jag ber till mig själv. När jag ber Gud om förlåtelse, ber jag att Gud, rösten inom mig, ska hjälpa mig att förlåta mig själv för något jag gjort. När jag ber om tröst, ber jag att jag ska kunna varva ner och komma över min sorg. Förstår ni? För det viktigaste, enligt mig, är att man accepterar sig själv och tycker om sig själv. Och för mig går den vägen genom det jag kallar Gud. Som en mellanhand mellan mig och ... tja, mig.
 
Hahah, det blev helt sjukt virrigt men jag hoppas att ni fått en liten inblick i alla fall! Har ni några frågor så får ni jättegärna kommentera så tar jag upp dem i ett inlägg! :)
 
Är ni troende?

Vilka bloggar läser jag?  

2013-05-24 ★ 10:39:00
 
Kissies.se

Behöver hon ens en presentation?
 
 
Kinderbella.blogg.se
 
Supersöt tjej med jättefin  blogg! Hon har nyss börjat skriva igen efter en längre bloggpaus, så titta in för att få upp hennes statistik igen!
 
 
Miixx.se

Riktigt cool tjej, som verkligen kämpar med att få upp unga tjejers självförtroende. Hon saknar själv fingrar på sin vänstra hand vilket hon mådde väldigt dåligt över förut. Nu är hon dock stolt över sitt handikapp och förespråkar självförtroende, glädje och kärlek!
 
 
LinnAhlborg.se

Galet bra skönhetsblogg, ung men duktig och söt tjej. 8 000 prenumeranter på YouTube, grymma inlägg, tips, osv. Läs!
 
 
Egoinas.se

Egoina driver en sjukt rolig blogg! Även hon fokuserar på självförtroende och man hittar inget om vikthets, diet eller så i hennes blogg. Piggar verkligen upp ens gråregninga dag!
 
 
EpicFaiil.se

Min favoritblogg. Denna femtedel av Kick Back Pack, Moa Thun, har en extremt cool stil; "emo scene/core", hon är grymt vacker och ååh hennes blogg är helt enkelt bäst!! Läsläsläs.
 
 
FckingCrazy.blogg.se

Cool rockbrud, vars blogg jag nyligen börjat läsa. Awesome klädstil och musiksmak!
 
 
Keela.se

Ännu en femtedel av KBP. Supersöt makeupartist med grym motivationsblogg. Underbar männsika, verkligen, läs!!
 
 
Kenzas.se

Använder många av hennes outfits som inspo (eller era kollage), annars är bloggen inte så jättekul. Snygga bilder och coola kläder gör det!

Fotografering  

2013-05-24 ★ 06:55:17
Idag har vi fotografering med konfirmanderna, deras gruppbild! Passande tröja jag har på mig va? ;)
Det här blir även sista gången jag ser dem som konfirmander, jag är ju inte med på konfan på söndag! :( Vi får hoppas att de börjar hänga på ungdomskvällarna så man i alla fall får träffa dem någon onsdag.
 
Nu måste jag bege mig till skolan, börjar åtta med bild! Vi hörs senare, puss

Nirvana i ... lego?  

2013-05-23 ★ 20:34:00
 
 
Hur coola (och ganska söta) är inte de här legofigurerna?? Helt sjukt att någon tagit sig tid att fixa de små gubbarna, riktigt häftigt gjort! Det liknar faktiskt Kurt, Krist och Dave också, skillz ... :)

Bullet  

2013-05-23 ★ 14:26:00
Den här låten är så jäkla bra! Lyssnar man bara på den är den glad och pigg, och man blir ganska munter av att lyssna - men texten handlar om någon som vill ta livet av sig. Den är faktiskt väldigt sorglig, men ååh så bra. LYSSNA!
 
 

Boost  

2013-05-23 ★ 11:48:00
 
 
{ Bildkälla }

Happayy  

2013-05-23 ★ 07:21:04
Igår somnade jag glad, och idag vaknade jag glad! Jag ska nämligen på provfilmning på tisdag, för en långfilm!! En castare sms:ade mig igår, jag ringde upp och så bokade vi en tid. Så på tisdag kl. 8:30 gäller det! Det ska bli jättekul, och man får ju hoppas att jag får rollen. Ni kan väl hålla tummarna för mig? :)
 
 
ps! Jag vet att det bara är en provfilmning - jag har inte fått rollen än och det är många andra som också ska testas, men jag är glad för chansen. Bara det att de sökte mig och inte tvärtom är väl rätt häftigt? :D

Eyeliner inspo  

2013-05-22 ★ 19:24:00
 
 
Föredrar ni penna eller liner när ni målar ögonen?

Skolavslutning: klassisk  

2013-05-22 ★ 16:48:00
Allt utom sminket kommer från Nelly.com!
 

Jag tänkte göra ett par olika såna här kollage, med olika teman! Det här var ganska klassiskt, med lite mer blingbling än man är van kanske. Det kommer även komma upp en alternativ outfit, en färgstark och kanske någon mer. Har ni något förslag?

Tänkvärt  

2013-05-22 ★ 13:26:00

Mascaratips!  

2013-05-22 ★ 10:37:00
 
 
Det här är den bästa mascaran jag har!
 

Den heter Mega Volume Collagene 24h och är från L'Oréal Paris. Jag vet inte vad den kostar då jag köpte den för ett par månader sen, men skulle gissa på 100-200 kr, som de andra flesta från det märket!
 
Den här mascaran är grym; borsten ser klumpig ut, men den är faktiskt väldigt smidig! Den ger inga klumpar och fransarna blir långa, böjda, fylliga och får verkligen mycket volym! Detta öppnar upp ögat vilket gör att man ser piggare ut - kan det bli bättre?
 
Jag rekommenderar verkligen den här mascaran, fem stjärnor av fem! 
 
 
 
OBS! MINA BILDER! ©

Early wednesday  

2013-05-22 ★ 07:04:00
Jag saknar Assisi redan ...
 

Idag är jag uppe tidigt! Jag vet inte varför bara, haha ... det är mer än en halvtimme kvar tills jag ska gå, och ändå är jag helt klar! Har till och med fixat inlägg till er.
Idag är det en lååååång dag - jag går i skolan till fyra, och sen är det direkt till kyrkan där det dels är konfirmandträff, dels föräldramöte för resan till Taizé. Även imorgon ska jag på konfaträff, och på fredag är det fotografering! Och på söndag konfirmeras dem, det är helt sjukt att jag varit fadder färdigt om mindre än en vecka! Jag är ju tyvärr inte hemma på deras konfirmation, pga klassresa, men jag får passa på att säga hejdå till dem ordentligt på fredag.
Är ni konfirmerade?

Golden ticket  

2013-05-21 ★ 20:16:00
 
Har ni hört att Marabou lottar ut guldbiljetter i sina chokladkakor? Hittar man en kan man vinna en drömdag på chokladfabriken ... låter det bekant?
 
Jag tycker att det är lite roligt att de har tagit Roald Dahls idé och gjort verklig, även om det är med vissa förändringar. I de här förpackningarna får man istället en kod som gör att man kan spela ett spel på deras hemsida, och har man ett rekord där, får man komma till fabriken. Lite krångligare!
 
Jag kanske kommer att köpa en guldkaka, om jag har lite pengar över. Dock är säkert spelet svårt så att man behöver flera omgångar för att klara det = fler koder = fler chokladkakor. Men det kan ju vara kul att testa! Kommer ni att vara med i jakten på en guldbiljett?
 

OJ! Vilken överraskning!  

2013-05-21 ★ 17:04:39
Kemiprovet gick bra! Det var inte särskilt många frågor och ja, det kändes bra. Har förhoppningsvis minst ett B säkrat! Vår dramalärare fick även titta på vår scen under en timme och petade jättemycket. Men nu är den verkligen bra och ååh är så nöjd!!
När jag kom hem hade jag dock galen huvudvärk ... Usch, jag tror att det är det tryckande vädret, och stress :( Jag har i alla fall tagit en Ipren och nu ska jag vila framför ett eller två avsnitt av Cake Boss. Sen ska jag fixa middag; och ikväll blir det att kodakodakoda på den nya designen!
 
 

Så jäääääävla konstig, men så jäääääävla bra.

Tre bilder från Rom  

2013-05-21 ★ 13:06:00




Dagens låt  

2013-05-21 ★ 10:30:00
 
 Avenged Sevenfold - Danger Line

Filminspelning  

2013-05-21 ★ 06:58:35
Godmorgon! ♥
 

Idag är det filminspelning som står på schemat! I engelskan håller vi just nu på med ett projekt där vi ska spela in vårt eget nyhetsprogram. Jag är ankare tillsammans med en kille, Mikaela är vädertjej och de två andra växlar mellan sport och reportage. Jag tror att det kommer bli rätt bra!
Idag har vi också ett bortglömt kemiprov, så jag har pluggat ca såhär mycket:
Känns sådär, och betyget grundas på det här då det är ett stort prov, men men. Hur fel kan det gå?
 

Måndag kväll  

2013-05-20 ★ 21:49:34
Jag håller på med en ny design! Hahah, jag sa ju att jag skulle tröttna fort ... den här kommer i alla fall att bli super! Ska dock sluta pilla nu, jag är så sjukt trött efter dagens dramadag! Ska ta en snabb dusch och sen dejta sängen ... vi hörs imorgon! ♥
 

Att ha en blogg  

2013-05-20 ★ 18:15:00
Det är så himla underbart att ha en blogg. Att veta att folk bryr sig om vad man gör om dagarna, att de lyssnar till vad man har att säga, att de faktiskt tar sig tid att skriva en kommentar till vad de nyss har läst.
Jag blir så glad av att logga in och se minst en ny kommentar, varje gång, flera gånger om dagen. Och ni skriver så fint! Komplimanger, frågor, stöttande ord. Så gulligt, trots att ni inte känner mig, är ni så snälla. ♥ (Sen finns det såklart elaka idioter också, men dem struntar vi i!)
Att se statistiken stiga för varje dag, att veta att fler och fler personer varje dag letar sig in på min lilla blogg, stannar kvar och läser vad jag vill dela med mig av. Att så många människor tittar på mina bilder, läser mina texter, det är så jäkla roligt.
 
Tack för att ni finns, ni förgyller faktiskt min dag kära läsare! Fortsätt med era kommentarer, de och ni är guld värda! ♥
 

Jag har klippt mig!  

2013-05-20 ★ 15:03:00
 
Igår fick jag nog av att ha håret i ögonen och klippte av en bra bit av min lugg. Jag älskar långa luggar och tycker att det är jättesnyggt, men min var helt vild och jag kunde knappt se någonting haha! Men nu är den trimmad, lite mer än nödvändigt faktiskt, så att den hinner växa till sig till balen. Herregud, jag pratar ju bara om balen nuförtiden ... Ta det lugnt Becka, det är hela 22 dagar kvar! BARA?!? 
 
JAG KAN SE IGEN!!
 

Och nej, det är ingen läskig liten spökflicka till vänster i bilderna. Det är en del av min { väggmålning }!

Cake boss  

2013-05-20 ★ 12:22:00
Här kommer ett tips på en av mina favoritserier på Netflix! Den heter Cake Boss, och där får man följa dagarna i Buddy Valastros konditori. Han är så sjukt duktig och gör fantastiska tårtor, helt omöjligt att förstå ibland.
 
 
Jag kollar som sagt på serien på Netflix (där det finns 3 säsonger), men är säker på att den finns på andra ställen också!
 

Pretty bird  

2013-05-20 ★ 06:57:47
Godmorgon! ♥

Shit vilket tråkigt väder det är! Dimmigt och disigt, usch. Jag tog dock på mig min favorittjocktröja och idag har jag en snyggdag (osannolikt nog syns det på bilder också!) så den här dagen kan bli ganska okej ändå.
 
Önska mig lycka till på mattenationella!
 

Man skojar inte om sport  

2013-05-19 ★ 23:35:00
Jag kunde inte låta bli efter att ha sett alla euforiska kommentarer på Facebook och Instagram. Jag kunde verkligen inte.
 

Sunday  

2013-05-19 ★ 20:46:29
Bättre bild på västen! Nitarna ser dock svarta ut när de egentligen är silvriga ...
 
 
Har ni haft en bra dag? Jag har fått mycket uträttat - köpt balskor, balväska, och så har jag städat rummet. Och ikväll hann pappa och jag med en timmes övningskörning! En helt okej dag, med andra ord.
 
Imorgon har jag nationella provet i matte som jag missade förra veckan när jag var i Italien. Första delen utan miniräknare, det kommer gå så dåligt haha. Jag kan verkligen ingenting av grunderna och ändå, på nåt magiskt sätt, har jag bra betyg ... fråga inte hur! Efter det springer jag galet försenad till en härlig heldag med dramat och så blir det repreprep fram till 16:00. Ska se till att ni har tidsinställda att läsa heeela dagen! :)

Sneak peek: balskor  

2013-05-19 ★ 14:15:56
Det blev ett par skor ändå, tillsammans med en kuvertväska vilken ni får se i ett annat inlägg. Jag är jättenöjd! Sprang runt med dem och städade både mitt rum och köket, allt för att gå in dem haha. Jag vill inte visa hela skon eller något annat inför balen före det är dags, det får bli en överraskning! Roligare så :)
 
Nu ska jag sätta mig och försöka komma på en snygg balfrisyr. Jag är så fixerad, haha ...

Godmorgon  

2013-05-19 ★ 10:39:58
Jag ska strax hoppa in i duschen, äta frukost (inte i duschen såklart) och sen bege mig till Deichmann. Jag ska köpa skorna ändå, och töja ut dem här hemma. Vi hörs senare idag, puss!
 

Eurovision Song Contest  

2013-05-18 ★ 20:53:39
 
Ska ni titta ikväll? Jag åt världens godaste räksallad med ägg och ananas till middag, och nu har familjen laddat upp med både chips, ostbågar, läsk och godis. Hörs vi inte imorgon har jag dött av sprucken magsäck ...
Jag hejar faktiskt inte på någon särskild, eller jag kommer inte att rösta. Frankrikes låt är dock cool, och Islands bidrag är fint. Inte bara låten, hehe.
Robin tror jag tyvärr inte har någon större chans. Jag gillar ärligt talat inte hans röst, och det är en väldigt slät låt. En "mainstream ESC-låt". 
 
Vilket bidrag hejar ni på? :)

Jeansväst  

2013-05-18 ★ 17:20:05
Hur har ni haft det idag? Jag har varit och letat balskor, men hittade ingenting!! Eller, det fanns många snygga par, men inga som passade - inte ens med sula eller inlägg. Ååh vad jag hatar det! Slutar väl att jag köper ett par ändå och går in dem, vänjer mig vid smärtan haha ... hittade ett par på Deichmann som var supersnygga!
 
Förresten kan jag passa på att visa upp min jeansväst jag äntligen gjort om! Bilderna är rätt dåliga, men jag har planerat en outfit för imorgon så då kan ni få en bättre bild :)
 
Vad tycker ni om resultatet - hiss eller diss?
 
 

Tävling hos EpicFaiil!  

2013-05-18 ★ 15:57:00
 
I Moa Thuns blogg { EpicFaiil } kan man just nu vara med och tävla om en goodiebag innehållande hårspray, torrschampo, en ansiktsmask, en bodysplash och tre nagellack. Jag älskar Moas blogg och det hade varit så fantastiskt roligt att vinna något i hennes blogg - jag har varit med i flera andra tävlingar men tyvärr inte vunnit något :(
 
Var med och tävla ni med! Länk till { tävlingen }! (ni kan också klicka på bilden!)

Näthat  

2013-05-18 ★ 13:11:00
FYFAN vad arg jag blir på anonyma människor som sitter bakom sina datorskärmar och bara sprider hat, hat, hat. Trycker ner andra människor, kallar dem nedsättande saker eller klankar ner på dem pga något de gjort, sagt eller haft på sig. Fyfan!
 
 
Just den här kommentaren hittade jag på söta { Moas } blogg. Hon hade alltså skrivit i ett inlägg att hennes pojkvän var på fest utan henne - och vips dyker den här kommentaren upp. Så jäkla onödig!
 
Jag förstår verkligen inte poängen med att skriva sådant här till andra människor. Mår man bättre av det själv? Jag förstår inte hur i så fall. Och ja, visst, vi har yttrandefrihet i Sverige - men bara för det får man inte kränka någon. Det är faktiskt olagligt. Och anonymiteten; inte bara gömmer man sig bakom ett alias, utan man verkar också tro att det inte går att spåra upp henne. Men det gör det, det är så barnsligt lätt! Det räcker att googla runt under någon minut för att hitta flera sidor som kan leta upp användare av IP-nummer. Så man är aldrig anonym!
 
Herregud, folk håller på som barnungar, lämnar små elaka lappar i varandras skåp och bänkar. Väx upp, folket.
 

Bloggdesigns  

2013-05-18 ★ 08:44:00
Efter en kommentar jag fick häromdagen, blev jag taggad på att börja gör bloggdesigns - till andra, inte bara mig! Vad skulle ni tycka om det? Någon som är intresserad?
 
Jag har som sagt kodad min design själv från grunden och gjort allt från bakgrunder till header. Har kodat CSS och HTML ett par år sen min första blogg och jag tycker att det är så roligt! Så vill någon ha en design, kommentera det här inlägget så kan jag kolla intressenivån!
 

Kinamat  

2013-05-17 ★ 22:31:36
Jag var så hungrig att jag inte hann fota min egen mat - så det blev en bild från we♥it istället!
 

Idag har jag namnsdag! Familjen firade genom att äta kinamat, så himla gott! Buffé med friterad banan, sirap och vaniljglass till efterrätt, mums! Nu är jag så mätt att jag snart spricker haha.
 
Jag är ledsen att jag bloggat dåligt idag, men jag har varit jättetrött! Skolan har verkligen tagit slut på mig den här veckan med nationella prov, uppgifter, redovisningar och sånt. De sista veckorna är alltid så stressiga! Jag var så trött efter skolan (trots att vi slutade tidigt) att jag somnade på bussen och missade mitt stopp, haha! Vaknade av att jag var på väg mot centrum, kastade mig av bussen och fick gå över gatan och vänta på nästa buss tillbaka. Som tur var behövde jag inte vänta särskilt länge!
 
Imorgon ska jag och mamma åka och köpa balskor till mig. Det ska bli jättekul! Jag har inget riktigt bestämt än, bara att det ska vara svarta klackskor - mer än så vet jag inte, det får vi se i butiken :) Det mesta kommer att passa till klänningen som jag redan har.
 
Vi hörs mer imorgon, puss! ♥

Du är vacker precis som du är  

2013-05-17 ★ 12:00:00

Summer feelings  

2013-05-17 ★ 07:05:56
Man vet att det är sommar när man kan gå ut klockan halv sju på morgonen för att ta outfitbilder, utan att frysa! Så himla skönt att både värmen och sommaren är på väg.
Idag trotsar jag min blekhet och har på mig ett par shorts, kanske kan man sola och få lite färg idag på rasten? Jag har dock svårt för att direkt börja med ljusa kläder helt, så har en svart topp till. Matchat med lite guldsmycken som tyvärr inte syns på bilden. Jag har ett halsband med en triangel och en dödskallering - supersnyggt!
 
 
Västen blev förresten klar igår, så bild kommer upp senare idag!

Studded  

2013-05-16 ★ 17:55:53
Äntligen börjar min jeansväst bli klar! Jag började på den för några veckor sen,  men har inte haft tid att göra klart den. Det är egentligen en jeansjacka som jag köpt på H&M, men ärmarna är avklippta och just nu håller jag på att nypa fast massa nitar.
 
Jag kommer att lägga upp en bild på resultatet så fort jag är klar! :)

Var förvarar jag mitt smink?  

2013-05-16 ★ 12:58:00
 
Här, i en liten "klänning" som man kan hänga upp på dörren, förvarar jag allt mitt smink och hårdetaljer! På baksidan har jag mina smycken i små smarta hållare. Mina verktyg såsom borstar, böjare, etc, har jag på mitt sminkbord! Det kan jag visa en annan dag :)
Hängaren fick jag i födelsedagspresent i år, men mina föräldrar köpte den på Åhléns i Farsta. Har också för mig att det finns en liknande på { USOT } ...
 
Hur förvarar ni ert smink? Hängare, lådor, utspritt på ett bord ...?


Neutral  

2013-05-16 ★ 07:14:23
 
Idag har jag nästan ingen makeup alls! Eller jag har lagt en bas på concealer, puder och rouge, men jag har ingen eyeliner, ingen mascara, och inget på läpparna. Jag försov mig och hade helt enkelt inte tid! Det här blir första gången på länge som jag går till skolan utan mascara ...
Brukar ni gå osminkade till skolan?

Svintrött  

2013-05-15 ★ 22:39:20
Ååh, jag ska verkligen bara dråsa ner i sängen nu och somna på direkten! Jag är galet trött och vill bara sova ... Måste dessutom vara pigg imorgon då andra delen av matte-nationella väntar. Det är btw det sista nationella provet i nian!! Har i och för sig ett uppsamlingsprov i just matte också, menmen ... Så jäkla skönt. Vi får ha både formelblad och miniräknare också, så det kommer att gå relativt bra.
 
Vi hörs mer imorgon! Sov så gott sötnosar :)
 
Arkivbild, eftersom jag hade röda läppar idag.

Skolbalstankar  

2013-05-15 ★ 19:50:00
 
 
26 dagar kvar. ♥

Svar från frågestunden  

2013-05-15 ★ 15:02:00
Vad är din största rädsla? Jag har emetofobi. Annars är väl min största rädsla typ ensamhet, sorg, normala mänskliga rädslor.
 
Riktiga hårfärg? Blondin! Blir vithårig under sommaren, haha ...
 
Favoritlåt med Nirvana? Hairspray Queen. Tror jag. Alla är sååå bra!!
 


Singel? Forever alone.
 
Bästa vän? Hanna, Fanny, Mikaela, Johanna. ♥
 
Vart skulle du helst vilja resa i hela världen? Australien! Det verkar så himla ballt. Efter det vill jag åka till Sydpolen, för då har jag varit på alla kontinenter - skulle vara häftigt att ha varit där innan jag fyller 18, eller åtminstone 21!
 
Kan du inte göra videoinlägg? Jag vet inte, är inte alls bekväm med att spela in videobloggar ... vi får se, kanske!
 
Och sminktutorials? Det kan jag absolut göra! Kom gärna med förslag på vad ni vill se :)

Dagens låt  

2013-05-15 ★ 11:38:00

Doughnut  

2013-05-15 ★ 06:56:48
 
Godmorgon!
Vad har ni för er idag? Jag börjar dagen med två nationella prov i Engelska 5, och i eftermiddag är det dramalektion. Efter det är det extraslöjd så jag dröjer kvar på skolan någon timme innan jag drar till UGH!
Vi hörs senare under dagen, puss! :)

Ny design!  

2013-05-14 ★ 21:37:16
Tryck på F5 om du inte ser den nya designen!
 

Vad tycker ni? Jag är lite kluven faktiskt ... den här nya designen är mer välgjord och ser mer proffsig ut (ironiskt nog med tanke på att jag gjort denna helt själv från grunden - den andra var en omgjord mall), men den förra matchade min stil bättre. Å andra sidan är den här mer somrig så den får nog hänga kvar någon vecka till, eller tills jag har kommit på hur jag kan matcha svart och rockigt med somrigt och glatt! Ni kanske har några idéer? Tips på bloggar som har rocktema med som ändå känns våriga? Bilder? Kommentera!!

You're messing with my mind  

2013-05-14 ★ 17:27:00
 
Idag har jag inte alls varit i form! Det resulterade i relativt uselt resultat på både muntliga franskanp och terminsprov i musik, men fick reda på att jag får B i fysik och A i biologi så dagen har väl varit helt okej ändå. Drogar honungsvatten i min nyinköpta Nirvanamugg (hur fin?!), men mitt halsont vill inte försvinna :( Jag hatar att vara sjuk!
   Jag muntrar upp mig själv med att pilla med en ny bloggdesign, vill ha en lite vårigare stil nu när det börjar bli så varmt och ljust ute! Har ni några inspoförslag?
 
Psst! Tänkte svara på { frågestunden } typ ikväll eller imorgon, så passa på att ställa era frågor nuu!

Gör din egen fotostudio!  

2013-05-14 ★ 15:42:00
 
Du behöver:
 
Låda (t.ex. skokartong)
Sax
Tejp eller lim
Papper (klippt A3 rekommenderas, men ett par A4 funkar också)
 

Klipp bort de delar av kartongen du inte vill ha. Klipp till papperet, och tejpa eller limma fast det i kartongen. Det blir snyggast om du klipper ut en form ur ett A3-papper då du inte får några skarvar (vilket det blir med A4), och vitt papper. Du kan såklart välja vilken färg du vill, men med vit bakgrund kan du enkelt ändra det i Photoshop. Vill du någon gång ha en annan färg kan du bara ställa ett vanligt A4 framför det vita papperet.

Nu är din fotostudio klar! Jag fick tipset av { EpicFaiil } men tyckte att det var så bra att jag ville dela med mig av det :)

 

Vichy: Normaderm Hyaluspot  

2013-05-14 ★ 12:11:00
 
Det här är seriöst en av de bästa hudprodukter jag någonsin haft. Jag fick den i april månads GlossyBox, och dess beskrivning var: "Effektiv punktbehandling som verkar djuprengörande och tar bort finnar snabbt och målinriktat (på 24 h!). Innehåller hyaluronsyra och thermaiskt källvatten och passar olika hudtyper." Det stämmer verkligen!
 
Jag har inga jätteproblem med finnar, har kanske en eller två varannan månad, MAX. Dock är jag ganska röd och mer fethyad runt näsvingarna, men det har faktiskt helt försvunnit efter bara några användningar av denna mirakelprodukt! Rekommenderar verkligen och kommer definitivt att köpa ny när det här provexemplaret tar slut. Love it ♥

Smile!  

2013-05-13 ★ 19:46:00
 
 
Kom ihåg sötnosar, skratta och var glada, så kommer ni att vara så galet vackra! Även om ni inte känner er på topp - le! Det lurar hjärnan och ni kommer faktiskt att må bättre.
 

Är det någon av er som har gräsallergi? Jag tror nämligen att jag har det, men är inte säkert ... jag kände ingenting i Italien, men såfort jag kom hit till våren har jag varit snuvig dygnet runt, utan feber. Har drogat Nasonex så får hoppas att det hjälper ... nåväl, jag klarar mig i alla fall! Mitt största bekymmer är att jag har sångprov imorgon, askul när man är täppt. Fast nej.
 
Nu ska jag städa mitt rum, och sedan bygga en liten fotostudio. Det kommer upp en tutorial imorgon! :)
 

Det är sol mannar  

2013-05-13 ★ 12:54:09

Kurt Cobain  

2013-05-13 ★ 06:54:00
T-shirt från H&Ms herravdelning || Byxor från USA
 


Godmorgon! Jag åker till skolan tidigt idag för att öva drama; kommer att köra nästan hela dagen sånär på någon timme på förmiddagen. När jag kommer hem blir det att pluggapluggaplugga igen allt jag missat under den senaste veckan, kul ...
 
Håret blev btw lite mer lila igår efter färginpackningen. Inte lika violett som det var förut, men man kan ana en lila nyans i alla fall. Jag får fixa det med rätt färg om några veckor, precis innan balen. På tal om balen börjar jag få panik haha, har inte hittat skor, smycken eller sjal än. Klänningen är fixad och den är superfin, men har alltså ingen koll alls på detaljer ... har ni fixat klart allt inför skolbalen?

Söndag  

2013-05-12 ★ 19:06:00
ph: Oredigerad utsikt från domen i St Peters-kyrkan, Rom
 
Hur är det med er idag? Statistiken har sjunkit och det är inte särskilt många kommentarer till inläggen - kom igen nu hörni!
 
Hanna har åkt hem, och jag har precis duschat. Jag fick, som ni såg i förra inlägget, en helt ny färg på håret efter färgningen. Jag provade ett nytt märke då den egentliga var slut, men resultatet skulle bli lila - men slutade som rödbrunt. Usch, är inte alls nöjd! Kommer aldrig att köpa den färgen igen. Jag har i alla fall lagt i massa lila hårinpackning för att försöka rätta till det, ska ha i det någon timme så får jag se ikväll. Annars får jag helt enkelt fixa det när H&M fått in färgen igen!

Why we so pretty?  

2013-05-12 ★ 16:27:00

Shorts  

2013-05-12 ★ 11:35:32
 
Åh, är det inte perfekt shortsväder?! Dessa sötnosar sydde jag ihop för ett par år sen, så jag var ju lite chockad över att de fortfarande passar ... nåväl, jag är glad i alla fall! Just nu sitter jag och äter frukost ute i solen, sen ska jag dra till centrum och så ska Hanna färga mitt hår. Jag uppdaterar mer senare, puss!

Jag är hemma ...  

2013-05-12 ★ 00:05:49
... men är så galet trött så vi får höras imorgon istället. Puss!
 
 

Avslutas i början av nästa vecka!  

2013-05-11 ★ 11:09:00
Fråga vad ni vill, alla kategorier. Svarar vid måndag, tisdag, nåt sånt. Kom igen, kommentera!!
Så har ni något att underhålla er med medan jag sitter på ett flyg hem igen. ;)

Arrividerci!  

2013-05-11 ★ 00:07:03
Internet är fett segt så ni får klara er med ett bildlöst inlägg!
 

Imorgon eftermiddag åker vi hem, och jag kan ju inte säga att jag längtar direkt. Jag vill stanna här i Italien, i Assisi, i Rom! Jag orkar inte komma tillbaka till  skolan, vardagen och typ livet som grå Svensson ... ska dock bli kul att få igång bloggen igen! Statistiken har sjunkit lite grann så måste få upp den :)
 
Ska försöka liveuppdatera lite imorgon om jag får tag på wifi, annars har ni tidsinställda att se fram emot hahah!

 

Boost  

2013-05-10 ★ 20:29:00

Dagens fråga  

2013-05-10 ★ 09:59:00



Dagens låt  

2013-05-09 ★ 18:52:00

Inspiration  

2013-05-09 ★ 11:50:00
Från weheartit.

What's in my bag?  

2013-05-08 ★ 21:44:00
 
Det här är vad man kan hitta i min handväska en vanlig vardag! Mobil, nycklar, plånbok, kalender, busskort, solglasögon, hörlurar, mobil och -laddare. Ibland hänger någon sminkpryl med också, till exempel ett läppglans eller -stift.
Vad brukar ni ha med er till skolan?

Min fina fina älskling. ♥  

2013-05-08 ★ 10:23:00

Mitt komplex  

2013-05-07 ★ 14:55:00
Som de flesta andra tjejer i min ålder har såklart även jag många komplex över min kropp. Innan mådde jag ganska dåligt över dem, men nu har jag fått bättre självförtroende och kan ignorera många ändå. Det här är jag, såhär ser jag ut och eftersom jag inte orkar eller kan göra nåt åt dem, kan jag inte klaga!
 
Ett komplex som jag dock fortfarande har kvar är min näsa. Det är jättefånigt egentligen, men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker att den är alldeles för stor och att den har för rak form. Det är inte så illa att jag håller för näsan jämt och ständigt, redigerar den på bilder eller så, men jag gillar inte att vara med på foton där mitt ansikte syns i profil.
 
Hursomhelst finns det inget jag kan göra åt min näsa då det är en stor bit ben, så jag får helt enkelt acceptera att det är såhär jag ser ut, därmed punkt. Vi är fina som vi är, glöm aldrig det! ♥
 
Har ni några komplex?
 

Spotify  

2013-05-07 ★ 08:42:00
 
 
Här har ni en liten liten del av min Spotifylista, och som ni kan se har jag en väldigt blandad musiksmak! Alla de här låtarna är i alla fall grymma för att locka fram inspiration, och de flesta funkar till alla humör. Testa, vetja!

"Things you own, end up owning you."  

2013-05-06 ★ 18:29:00


En annan film som jag också tycker är galet bra och som jag också kan fett många repliker till är Fight ClubÄven här jag hittade kärleken till min blivande make Brad Pitt, hehehe. Så jäkla snygg.
För er som inte har sett den, alltså åh, orkar inte ens berätta om den, se den bara haha. Så galet bra.
 
Och vet ni vad? Min s.k. "basgrupp" i Assisi heter Fight Club (inte alls influerade av en viss fadder heheheh), och på våra tjocktröjor är det tryckt på, i rätt teckensnitt och allt!! Hahah, jag blev helt till mig när jag såg det. Sen att det är en liten slagsmålsredo Jesus med i bilden gör väl inget.
MEN FÖRSTÅR NI ATT JAG HAR EN FIGHTCLUBTRÖJA ELLER alltså livet. ♥

Rasmus hälsar från Italien  

2013-05-06 ★ 16:31:40
 
 
Älska älska älska Italien!! Har dessutom hittat ett fett chill litet café med gratis wifi och asgod glass, så ska försöka  in lite icke tidsinställda inlägg under veckan!

Lyx vs. Budget  

2013-05-06 ★ 09:33:00

Monsters Inc.  

2013-05-05 ★ 15:36:00
 
Seriöst, världens bästa film. Den har verkligen allt; kärlek, skräck, drama, humor, action, djup, osv osv. Gråter alltid under den här scenen på bilden, kan alla repliker på svenska och ca hälften på engelska. Har gosedjur i form av både Mike och Sully, haha, jag är en sån Monsters Inc.-nörd! Jag längtar ihjäl mig till premiären av Monsters University, uppföljaren men även prologen till filmen.
 
På tal om Monsters University så har de verkligen gjort en grej av det - det finns bland annat en webbshop där man kan beställa tröjor, skrivblock, etc med universitetstryck. Jag är så sugen på att beställa grejer därifrån! Men just nu har jag tyvärr inga pengar p.g.a. Pelles kommande operation :(
 
 
Vad sägs om en hoodtröja (finns även med extraärmar!) eller ett skrivblock?

Världens finaste Johanna. ♥  

2013-05-05 ★ 11:13:00
 
Det här är Johanna, en av världens finaste vänner. Hon och jag har känt varandra sen slutet sen femman, i sexan blev vi bästisar och sen dess har det varit vi, trots klassbyten och andra hinder. Och trots att vi skiljs åt ännu en gång nu till höst då vi börjar i olika gymnasieskolor, vill jag verkligen inte att vi ska glida ifrån varandra. Systrar genom allt, i vått och torrt! Jag älskar dig, Johanna Katarina. ♥

Meningen bakom mitt bloggnamn  

2013-05-04 ★ 19:06:00
Några av er har undrat över mitt lite speciella bloggnamn -  And a baked apple pie - borde inte det passa bättre på en bakblogg?
 
Men egentligen handlar det inte alls om bakta fruktpajer, utan det är en felhörning på en av mina favoritlåtar; "Enter Sandman" med Metallica. De sjunger "dreams of war, dreams of lies, dreams of dragon's fire, and of things that will bite, yeah" (den första frasen i headern), men lyssnar man slarvigt låter det faktiskt som "and a baked apple pie, yeah".
 
Tror ni mig inte? Lyssna själva!
 
ca 02:10 om ni av någon anledning inte vill höra en fantastiskt grym låt (losers).

Vilket smink har jag med mig i Assisi?  

2013-05-04 ★ 12:20:00
 
Det här är det smink jag har med mig till Italien! Det är bara basgrejer, och det ser ut som mindre grejer när det är i ansiktet än när det är på bordet haha!
Vad har jag då med mig?
  • Trenyanserad concealer
  • Mineralfoundation
  • Rouge
  • Ögonlocksprimer
  • Eyeliner
  • Mascara
  • Ljust läppstift

Jag kommer ha väldigt enkel och neutral makeup i Assisi - dels för att vi kommer gå upp ganska tidigt och då orkar jag inte sminka mig särskilt länge, och dels för att det är så snyggt med en lätt makeup när man är lite solbränd!
 
Brukar ni sminka er annorlunda när ni är på semester?

Mot Arlanda!  

2013-05-04 ★ 08:56:33
Godmorgon!

Jag tror inte att så många av er är vakna nu då det är lördag, men jag är i full fart på väg till Arlanda! Vi ska inte mötas förrän kvart i tio så jag är i god tid. Jag kommer uppdatera med bilder och så så fort jag har wifi!
 
De tidsinställda är också helt klara så ända fram till lördag kommer det upp åtminstone två inlägg om dagen!

Färdigpackad  

2013-05-03 ★ 19:15:04
 
 
Nu har jag äntligen fått ner allting i väskan, bara smärtstillande och en bok som ska ner! Måste städa ur min handväska också då jag ska ha den som handbagage - men det går fort! Jag behöver främst hälla ut all lakritsskrubb som åkt ut i den när en påse gick sönder ... smidigt!
Som ni ser på bilden är min sminkväska rätt full, trots att jag ska på en avslappnad semester. Jag visar imorgon lunch vad jag har med mig. Det är faktiskt bara basgrejer!
Om ni fick välja, vart skulle ni vilja resa då?

OMG!!  

2013-05-03 ★ 16:09:59
 
Alltså åh, jag är typ tårögd av lycka. Så himla fint och gulligt att han har tagit sig tid att faktiskt sätta sig ner och maila en rollsättare, förstår ni hur mycket något sånt här kan betyda eller? Åh, jag skuttar på små rosa moln, haha, livet leker! ♥

Bangs  

2013-05-03 ★ 06:49:00
 
 
Godmorgon! ♥
Idag är det en bättre dag, och jag ska snart bege mig av till Farsta för att ta nationella i skrivande. Det kommer säkert att gå bra, bara vi får ett bra ämne ... det till franska nationella var verkligen superdåligt, medan de svenska var bra. Vad tycker ni om ämnena till årets nationella?
 
Körde på en vanlig eyelinervinge idag då jag inte orkade göra något annat. Snabbt och enkelt! Dock ser man knappt mitt ögonsmink då min lugg börjar växa sig galet lång ... får ta och klippa den när jag kommer hem från Italien! :)
 
 
Vad ska ni göra idag?

Hjälp mig!  

2013-05-02 ★ 20:37:00
Random arkivbild bara för att.
 
 
Tydligen var det ett föräldramöte i kyrkan då vi åker redan på lördag, och jag fick skynda mig till bussen för att hinna dit (och kom ändå 45 minuter sent, heheh). Så det blev inga tidsinställda skrivna då! Istället gör jag det nu, men jag tappade inspirationen helt. Och eftersom att det är ni som ska läsa ställer jag den klassiska bloggfrågan - vad vill ni läsa om?
 
Ös på med förslag, en veckas uppdatering ska fyllas!!

Raspberry vanilla  

2013-05-02 ★ 16:20:07
 
 
Nu är jag hemma, och det första jag gjorde var att fixa en supergod smoothie på frusna hallon, vaniljyoghurt och florsocker. Så himla gott! Vad är er favoritsmak på smoothies?
Usch, imorgon är det nationella prov i Engelska 5 (gymnasieengelskan). Någon mer som har det? Jag har inte ens koll på vilken del det är haha, skriva tror jag. Ska i alla fall befinna mig i Farsta kl. 8.15 så blir en tidig morgon imorgon ... menmen, bara en skoldag kvar, och sen bär det äntligen av till Assisi! På tal om resan måste jag fixa fler tidsinställa till er ... yikes!
 

Vi hörs kanske senare ikväll, puss!

På väg hem  

2013-05-02 ★ 15:35:00
 
Det var kaos under lunchen med ambulans och grejer på skolgården...!
 

Hur är det med er idag? Min fuldag blev som tur bättre, och vi kom långt med vår scen idag.
Just nu sitter jag på bussen på väg hem, jag bloggar bättre från datorn snart! :)
 

Inspiration  

2013-05-02 ★ 13:14:00
 
Bild funnen på WeHeartIt.

Fuldag  

2013-05-02 ★ 06:48:59
Mitt hår är nysprayat, inte fettigt! Bra bild ...
 
 
Usch, idag har jag världens fuldag! Har gympakläder, ojämnt smink, mensvärk och min hårfärg har aldrig varit fulare. Dessutom ser luggen fettig ut på bilden, men som sagt så är det för att hårsprayen inte torkat än, haha!
 
Nåja, skönt är i alla fall att det inte är någon vanlig skoldag utan dramadag = det är okej att se ut som en hög med bajs för alla kommer ändå att vara upptagna med att öva på sina scener. Går fram till fyra idag, men ska ändå försöka få in något inlägg till er innan dess!
 
 
Antalet unika besökare toppade vid 91 igår (och sidvisningarna vid 136), tack så himla himla mycket!! ♥

Lycka!  

2013-05-01 ★ 21:56:04
Damn ... över 100 sidvisningar och nästan 10 gånger så många läsare än vanligt! Tack!! ♥
 
 
Jäklar vad statistiken har gått upp idag! Hade först ingen aning om varför, men när jag tittade in på favoritbloggen EpicFaiil för några timmar sen, såg jag att hon länkat mig då jag vunnit i hennes Gissa Kändiskroppen-tävling! Superkul :D Vi får bara hoppas att merparten av er stannar kvar också, det hade varit ännu roligare! :)

Rösta på mig!!  

2013-05-01 ★ 13:12:00
Har ni sett att storbloggerskan Kenza vill ha en ny header, och att en av hennes bloggläsare ska designa den? Nu har hon lagt upp 18 förslag för läsarna att rösta på - och en av dem är en som jag skickade in! Jag skulle vara jätteglad om ni ville klicka er in och rösta på nr 17, det tar inte lång tid och jag skulle bli jätteglad om ni gjorde det :)
 
Klicka på bilden för att komma till inlägget.

Chocolate morning  

2013-05-01 ★ 10:58:48
 
Godmorgon (eller god förmiddag kanske man säger?)Jag börjar min lediga dag med sovmorgon och sen en kanononyttig dunderfrukost med temat choklad. Nutellamackor och ett glas kall O'boy! Drickan ser dock jättesvag ut på bilden, vilket den inte är, jag har tvärtom i väldigt mycket pulver!
Föredrar ni varm eller kall O'boy?

I bakgrunden ser ni att Netflix är igång - jag ska se filmen Witness. Någon som sett den? Bra/dålig? Jag håller på med ett projektarbete om Amish i skolan, så då ska jag se den här filmen som handlar om det. Jag kan lägga upp en recension senare, men nu ska jag gosa ner mig under täcket och bara njuta av att jag inte har någon skola idag! Ha en bra första maj, allihop! ♥

.färg ögonskuggspalett  

2013-05-01 ★ 08:26:00
 
Den här snygga paletten från MakeUpFabriken (märket .färg) fick jag som sagt hem igår, men jag måste tyvärr säga att jag blev besviken på pigmenteringen! Har prövat en annan, mer färgglad palett från märket innan, och den var så mycket bättre och starkare. Det var speciellt den vita och ljusgråa skuggan som syntes dåligt - jag tror dock att de kommer att funka alldeles utmärkt som highlighters. Nästa vecka kommer förhoppningsvis tutorials där jag använder mig av paletten! Har ni något förslag på tema/stil?

RSS 2.0