GlossyBox april  

2013-04-30 ★ 20:48:54
 
 
1. Palett Masque, Luminous Colour Maria Nila Stockholm
   "Återfuktar håret på djupet, ger näring och ett silkesmjukt resultat! Granatäppleextrakt minskar den färgförlust som uppstår vid tvätt och skyddar mot UV-strålning och fria radikaler."
 
2. Bronze Self-Tanning Spray TanCan
   "Naturtrogen solbrun färg med Erythrulose. Innehåller aloe vera och vitt te men inga tillsatser eller parfymer. Extra plus för färgad formula och sprayapplicering för jämnt resultat!"
 
3. Normaderm Hyaluspot Vichy
   "Effektiv punktbehandling som verkar djuprengörande och tar bort finnar snabbt och målinriktat (på 24 h!). Innehåller hyaluronsyra och thermaiskt källvatten och passar olika hudtyper."
 
4. Ögonskuggspalett .färg
   "Skuggor som kan användas till fest eller pigga upp i vardagen. Lättarbetade och multifunktionella. Testa som highlighter eller fuktad som eyeliner - endast fantasin sätter gränser!"
 
5. Super Toning Body Wash Balance Me
   "Sätt igång hudcirkulationen med aktiva ingredienser från lavendel, enbär, bergamott och pelargon. Kan användas vid dusch så ofta du önskar då hudens naturliga oljor bevaras."

Valborg  

2013-04-30 ★ 14:41:17

ph: weheartit, "bonfire".
 
Hallå!
Jag hade typ helt missat att det är valborg, haha! Helt ärligt tycker jag att det är en ganska ovärd högtid, det mest positiva är väl att man är ledig imorgon ... visst är det fint med elden och så, men hur kommer det sig att man aldrig minns hur ovärt det faktiskt är att ta sig till den? Man minns bålen som varma, mysiga, men när man väl kommer dit är det iskallt, det sticker i ögonen och man vill egentligen bara hem. Men av någon anledning är ens tankar förgyllda, och liiiiite ångrar jag kanske att jag inte ska dit, haha!
   Jag ska i alla fall äta gott (revbensspjäll och kyckling med potatisklyftor!) med mamma och pappa och mysa hela kvällen. Imorgon blir det sovmorgon!
 
Fick för övrigt hem min GlossyBox idag - inlägg om den kommer om några timmar!

There is always hope  

2013-04-30 ★ 07:26:04
En bit av min fina sovrumsvägg.
 
Godmorgon! Hur är det med er idag? Vädret är urtrist och jag är ju inte sådär jättetaggad på en städdag på skolan direkt, om jag ska vara helt ärlig. Nåja, vi går i alla fall bara till 13:00 och det är ju en fördel.
   När jag kommer hem ska jag försöka börja med mina tidsinställda inlägg till er. Jag kommer inte ha någon tillgång till internet i Assisi, så då får ni nöja er med ca 2-3 förinställda inlägg. Sedan får ni massa nya färska inlägg med vackra bilder när jag kommer hem igen nästa söndag!
 
 
Nu ska jag snart dra mig mot skolan, vi hörs. ♥

I'm back!  

2013-04-29 ★ 21:12:51
Åh, så himla söta ni är som stannar kvar trots att jag inte uppdaterar. Jag har helt enkelt haft fullt upp, men nu ska jag försöka komma igång igen! En snabb resumé av vad som hänt:
 
Lördag & söndag:

Teaterfestival och hjärtesorg. Shit så djupt. Våra föreställningar gick asbra, jag gjorde världens coolaste sminkning och ja, jag mådde väl bra, tills söndag kväll då jag snackade lite för mycket kanske med en viss person. Slutade även på teatern så det var sorgligt att gå därifrån.
 
Måndag:

Skola med nationella prov, skriftliga i engelska. Det kändes inte bra alls menmen, finns inget jag kan göra åt det nu. Efter skolan åkte jag till veterinären med Pelle för undersökning, vilket gick bra. Ska skrapa ihop lite pengar så ska han opereras så snart som möjligt. Jag var på Tyresös Djurklinik, riktigt trevlig personal och mysig atmosfär. Rekommenderar verkligen!  :)
 
 
 
Imorgon är det halvdag, på onsdag är vi lediga och på torsdag repetitioner hela dagen. Fredagen är vanlig och på lördag bär det av till Assisi!!
 
 
 
 The End. ♥

Bunnies  

2013-04-26 ★ 10:40:00
 
HUR SÖT är inte den längst ner till vänster???

DIY: Lakritsskrubb  

2013-04-25 ★ 18:33:00

Äntligen fri  

2013-04-25 ★ 16:56:00
Äntligen är jag klar med allt i skolan! Nu har vi inga prov, läxor, inlämningsuppgifter, redovisningar eller förhör inplanerade på ett par veckor. Vi har i och för sig nationella prov i engelska på måndag, och i matte vecka 20 (vecka 19 också, men då är jag i Italien, hehe), men det är inte direkt något jag varken kan eller behöver plugga till så jag är så gott som skolfri under fritiden några veckor framåt. Assisiresan som infinner sig om drygt en vecka håller mig också vid gott humör trots mindre motgångar, underbart!
 
Snart ska jag lägga upp receptet på lakritsskrubben jag skrev om för några dagar sen, då ni hade frågat efter det. Det är verkligen en grym hudprodukt och så enkel att göra!
 
 
 

Red  

2013-04-25 ★ 07:44:00
 
 
Just nu är jag inne in en period då jag älskar röda läppar - det är såå snyggt och funkar både till vardags och fest. Med en tjock eyeliner som pricken över i är det ett oslagbart kort. Tips på jättesnyggt rött läppstift är Jelly Pong Pongs Lip Blush. Den kan ni köpa [ här ] !
 
 
 
Idag har jag prov i musikhistoria (eller egentligen är det ett omprov då jag missade originaltiden), och jag har pluggat ca såhär mycket:
Ja. Ingenting alltså. Det kommer ju gå finfint, haha! Nåväl, alla har i alla fall sagt att provet är rätt lätt med mycket kryssa-frågor, så nog ska jag få godkänt i alla fall.
   Efter skolan är det dramarep som gäller, så att vi kan släppa manus. Vi har ju haft det i en vecka nu, och kan det typ utantill så det är skönt att vara pappersfri när vi får proffshjälp av riktiga skådisar under heldagen nästa vecka.
 
 
Vi hörs ikväll i alla fall, puss!

Sängdags  

2013-04-24 ★ 22:07:00
Nu, äntligen, ska jag få sova! Jag är verkligen jättetrött efter två nationella prov, lång dramalektion och UGH. Klockan är bara tio och ändå känns det som om jag kommer att somna närsomhelst! Har dessutom sovmorgon till fem över nio imorgon, vilket kommer att bli galet skönt då jag börjar 8:00 alla andra dagar den här veckan.
 
Som sagt var det både läs- och hörförståelse i nationella engelska, och det gick la bra. Har kanske någon miss på hörförståelse då jag tröttnade mitt i och slutade lyssna, haha. Dock var det kryssa-frågor så har ändå 25 % chans på rätt svar ... nåväl. Läsförståelsen var jättelätt och hade överdrivet lång tid; gjorde klart allt på 25/90 minuter. Och läste ändå igenom! Jajaja, kanske är massa fel där också men satsar allt på skriva istället, som är på måndag morgon!
 
 
 
 
Gammal instabild.

Imse Vimse  

2013-04-24 ★ 16:38:00
Kolla vilken stor spindel mamma hittade i vårt gästrum igår kväll! Det är nog den största jag sett i Sverige på ett bra tag, runt 4cm utan ben! Den var i vilket fall väldigt fin och lugn, och reagerade inte alls när jag fotade den, trots superblixt. Har den inte fin teckning?
 
 
Vad tycker ni om spindlar? Fina/äckliga?
 
 
 

ph: me. Nikon D3000 18-105mm.

Tävling!  

2013-04-24 ★ 12:00:00

God morgon!  

2013-04-24 ★ 06:38:24
Idag har jag nationella prov i engelska. Har dock inte riktigt förstått om det är läs, hör eller båda delar menmen, det får vi se när jag är där! I vilket fall som helst tror jag att det kommer gå relativt bra, förhoppningsvis och antagligen ett A!
 
Förresten, himla kul att många redan läser min blogg! Jag har ändå inte gjort särskilt mycket för att promota den, och ändå stiger statistiken. Den är förstås inte särskilt hög än, men den är i alla fall högre än noll och stiger för var dag. Kul! :)
För att hålla kvar er - vad vill ni att jag ska blogga om?
 
 
Hit, till Assisi i Italien, åker jag om bara 10 ynka dagar. Det ska bli så kul!! - oredigerad bild -

Min kamera  

2013-04-23 ★ 22:46:58
 
 
Jag fick min systemkamera Nikon D3000 i december 2011 (sjukt att jag haft den mer än ett år redan!) och betalade hälften själv. Har dessutom för mig att den var på rea, så det var ett bra pris.
 
Jag är nöjd med min kamera, och tycker att den funkar jättebra till nybörjare. Om något år, när jag skrapat ihop pengar, kommer jag dock antagligen köpa en ny, annan modell, då den här saknar vissa saker. Något som hade höjt betyget på kameran rejält är utvinklingsbar skärm och filmläge, men för 6000 kronor kan man inte ha alltför höga krav. Jag tycker absolut om min kamera och den duger som sagt. Inställningarna funkar perfekt och finns många valmöjligheter, bland annat inbyggda filter!
 
När jag fotar använder jag objektivet som följde med (ej det på bilden!!) som går på 18-105 mm. Använder också tre olika blixtdiffusorer (vit, blå, orange) och självutlösare, båda köpta på Clas Ohlson för under 100kr/st.

Dream Outfit  

2013-04-23 ★ 20:53:05

Lakritsskrubb  

2013-04-23 ★ 06:43:48
En sak vi fick prova på lakritsfestivalen var att göra vår egen lakritsskrubb! Vi fick såklart testa en färdiggjord först, och resultater var på riktigt chockerande!! Vi testade på händerna vilket var asbra, men den går även att använda på resten av kroppen. Har aldrig haft en bättre hudprodukt haha, och receptet var superenkelt! Vill ni att jag lägger upp det här? :)
   Man gjorde ca 1 dl skrubb (1,5 påsar) för 20:-, riktigt värt då det blev en grymt bra hudexfoliator! Jag kommer definitivt att fortsätta göra min egen skrubb enligt det här receptet.
 
 

Men ew.  

2013-04-22 ★ 20:46:00
Idag har jag:
   - fått två migränanfall.
   - sminkat köttsår på Fanny.
 
Gissa vilket som var roligast?
 
 
Pappersnäsdukar, concealer, ögonskugga och fakeblod. Weii.


 
 
Om några dagar ska jag göra en stor sånhär, rakt i ansiktet på en motspelare. Det ska bli kul, hehe. Vill ni ha en bildtutorial då?

Bilder från Lakritsfestivalen 2013  

2013-04-21 ★ 22:20:37
Biljetterna till paradiset. 105 kr/styck och såå värt.
 
 
Vi fick göra egna klubbor, med smak av boysenbär.



Inplastad såg min cirkelformade klubba ut som en kondom.



Efter det åt vi på restaurang i orten; jag drack Fanta och passade på att prova min nya blixtdiffusor.





ph: me, using Nikon D3000 18-105mm. + vit blixtdiffusor

RSS 2.0